Ak iseniz Yüce Divan'a gidin

Ak iseniz Yüce Divan

Adana'da yolsuzluk ve rüşvet skandalları ile ilgili konferans veren MHP heyetine ilgi yüksek oldu. Konferansta konuşan Parti MYK üyesi Avukat Halil Öztürk, AKP iktidarı salt kendisini bu süreçten kurtarmak için 7 ayda birçok yasa değişikliği yaptı” dedi.

MHP HEYETİ ADANA’DA YOLSUZLUK VE RÜŞVET OLAYLARINI ANLATTI.

Ak iseniz Yüce Divan’a gidin

Adana’da yolsuzluk ve rüşvet skandalları ile ilgili konferans veren MHP heyetine ilgi yüksek oldu. Konferansta konuşan Parti MYK üyesi Avukat Halil Öztürk, “AKP iktidarı salt kendisini bu süreçten kurtarmak için 7 ayda birçok yasa değişikliği yaptı” dedi.

YASALARI DEĞİŞTİRDİLER

MHP Adana İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu`nda, `17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası` etkinlikleri kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ve MYK Üyesi hemşerimiz Avukat Halil Öztürk’ün de katılımıyla toplantı düzenledi. Çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği toplantıya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP`li Hüseyin Sözlü de katıldı. Toplantıda konuşan hemşerimiz Av. Halil Öztürk, “AKP iktidarı yolsuzluk ve rüşvetten kendisini kurtarabilmek için 7 ayda birçok yasa değişikliği yaptı” dedi. Öztürk, ancak ne yaparsa yapsın AKP’nin yolsuzluk ve rüşvetten kurtulamayacağını belirtti.

AK İSENİZ YÜÇE DİVANA GİDİN

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Öztürk, “AKP iktidarı yolsuzluk ve rüşvet batağının içinde. Çırpınıyorlar ama daha çok batıyorlar. Yüce Divan’dan 4 Bakan’ı kurtarmaya çalışıyorlar. Hepimiz hayret ve ibretle izliyoruz. Napolyon “Ahlakın olmadığı yerde kanunlar bir işe yaramaz” diyor. Doğru söylemiş. AKP iktidarı salt kendini bu süreçten kurtarmak için 7 ayda birçok yasal değişiklik yaptı. AKP ak ise Meclis komisyonu bakanlara Yüce Divan yolunu açar. Anayasa Mahkemesi’nde yargılanıyor” dedi. Öztürk, AKP’nin yolsuzluk ve rüşvetten kendini kurtarmak için olağanüstü bir çaba sergilediğine herkesin şahit olduğunu belirterek, bu çabanın yakalarına yapışan yolsuzluk ve rüşvet lekesini silemeyeceğini vurguladı.

MHP DİYE HAYKIRDILAR

Hem konferansta konuşan ve hem de konferans ve Adana’daki durum konusunda bilgiler veren MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşerimiz Avukat Halil Öztürk, İzmir ve Antalya gibi Adana’da da çok büyük bir ilgi gördüklerini söyledi. Öztürk, “17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası etkinlikleri kapsamında Adana`da konferans verdik. Adana 2015 yılı genel seçimleri için yerelde olduğu gibi genelde de iktidar sözü verdi. Başbakan Bahçeli, iktidar MHP diye haykırdı” dedi. Konferansın sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından Öztürk ve diğer katılımcılara plaket verildi.

POZİTİF KARŞILIKLAR ALIYORUZ

Konferansların devam ettiğini de belirten Öztürk, “Her gittiğimiz yerde büyük ilgi ve alaka görüyoruz. Milletimiz AKP iktidarından bıkkınlığını artık çok sesli bir şekilde dile getiriyor. Bizler de yaşanan gelişmeleri ve özellikle rüşvet ve yolsuzluk olaylarını onlara detaylı şekilde anlatıyoruz. Çok pozitif karşılıklar aldığımızı belirtmek istiyorum. Adana’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ İŞSİZ

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Yolsuzluk ve rüşveti unutturmaya çalışıyorlar ama korkunun ecele faydası yok. MHP, yolsuzluğu, rüşveti, talanı, her zaman anlatacak" dedi. Türkiye gündeminden yolsuzluk ve rüşveti, 17- 25 Aralık`ı düşürmeyeceklerini bildiren Tanrıkulu, şunları kaydetti: "Gündemi açılımla, Osmanlıca tartışmalarıyla saptırmaya çalışsalar da bunu başaramayacaklar, 17- 25 Aralık unutulmayacak. Türkiye`de herkes gırtlağına kadar borçlu. Her bebek 5 bin 220 dolar borçla doğuyor. Türkiye`yi borçlular ülkesine çevirdiler. Her 4 kişiden biri işsiz. Cumhuriyet kurulduktan 2002`ye kadar yabancıya toprak satışı toplam 11 milyon metrekare iken son 12 yılda bu rakam 136 milyon metrekare oldu. Topraklar satılırken köylü perişan.

TAPELER GERÇEK ÇIKTI

2013`te dünyadaki şeffaflık sıralamasında Türkiye 53`üncü sıradayken bu yıl 65`inci oldu. Bunlar sadece alın teri ve emeği parasal alanda çalmıyorlar. KPSS`ye gerek görmeden VİP torpillerle yakınlarını memur yapıyorlar. Ne idüğü belirsiz bir adamdan rüşvet almışlar. 17- 25 Aralık`ın içinde bazı bakanlar var. Baba ve oğulun fısıltıyla konuştukları konuşmalar var. Bu tapeler gerçek. Milyarlarca lira kul hakkını cebe indirdiler. Faiziyle paraları geri alıyorlar. Zehir zıkkım olsun. Her kuruşun hesabını soracağız. Bunlar ortaya çıkınca `paralel` diye bir şey çıkardılar. Asıl paralel AKP ile PKK arasındadır."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ